Jelentkezés módja

Információk

A jelentkezés az info@onkoyoga.com e-mail címen történik, ahol megnevezitek milyen csomagot szeretnétek, megadjátok a neveteket, e-mail címet, számlázási címet.

Ugyanitt feltehetitek a kérdéseiteket és megnevezhetitek azt a problémakört, ahol esetleg módosítást vagy külön figyelmet igényeltek a gyakorlatok során.
A jelentkezésről e-mailben kaptok majd visszaigazolást, ahol megküldöm a számlaszámot is IBAN-nal és SWIFT kóddal, ahova utalhattok – hiszen cégem székhelye Svédországban van. Paypal-os utalás is lehetséges. Egyeztetés szerint más rendszert is használhattok a befizetésre, amennyiben módomban áll azt fogadni. Ezt e-mailben egyeztethetjük.

 

A befizetés megérkezésekor megkapjátok a zoom linkeket a megrendelt eseményekre.
A résztvevők száma és a manuális adminisztráció miatt a jelentkezések határideje is limitált.
Érdeklődés esetén fenn áll a lehetőség új tanfolyam indítására is, de ennek esélye 2022-ben egyéb tervezett programok miatt meglehetősen csekély, igy ha a befizetés hirtelen gondot is okoz, de biztosak vagytok abban, hogy szeretnétek részt venni, jelentkezési szándékotokat időben jelezzétek!

Visszalépés a tanfolyam kezdetéig lehetséges, orvosi igazolással utána is, teljes visszatérítéssel. Ilyen szándékotokat az írásban jelezzétek az info@onkoyoga.com címen.

Bárminemű kérdéssel, kéréssel az info@onkoyoga.com címre írjatok.
A válaszoknak lehetséges néhány napos átfutási ideje, de igyekszem minden esetben mihamarabb válaszolni.

A foglalkozásokhoz ez alkalommal szükség lesz egy jóga szőnyegre vagy matracra, párnákra és egy plédre. Vizet, esetleg néhány szem mandulát vagy datolyát is készítsetek be magatoknak, ami kalcium és magnézium tartalmánál fogva segíti az ellazulást.

A meditáció alatt javaslok könnyű fejkendőt használni. Szokásosan fehér, világos, de mindenképpen kényelmes, rugalmas ruházat ajánlott!

Köszönjük, hogy itt vagy:-)

Iratkozz fel, hogy értesíthessünk az újdonságainkról