módszer

Mi az Onkoyoga?

Mi az Onkoyoga?

Az Onkoyoga segíti a krónikus degeneratív betegségek, így a rák megelőzését és gyógyulását. A jóga és meditáció fontos része lehet az egészség védelmének és azoknak a pozitív életmód változtatásoknak, amelyek segítenek megelőzni a betegségbe való visszaesést és újabb betegségek kialakulását. A jóga többek között segíthet abbahagyni a dohányzást és egyéb káros szokásokat. A légzőgyakorlatok kiváló stressz csökkentő hatással bírnak. A testi gyakorlatok és a meditáció elősegítik az ellazulást, a pihentető és minőségi alvást, javítják az emésztést a kiválasztást, a tápanyagok felszívódását, szükség esetén növelik az étvágyat. Pozitívan befolyásoljak a hangulatot és az általános közérzetet, energetizálnak, csökkentik a fáradtságérzetet, mindezzel támogatják a hagyományos orvoslás beavatkozásait, megerősítik azok pozitív hatását és elősegítik a teljes gyógyulás.

Az Onkoyoga története:

1968-ban Yogi Bhajan azzal a küldetéssel érkezett az Egyesült Államokba, hogy megtanítsa a Nyugat emberének, hogyan őrízheti meg Egészségét, hogyan lehet képes ellenállni a modern kor betegségének, a Stressznek.

Yogi Bhajan a Stresszt, a környezetszennyezést és a krónikus gyulladásokat, a hiányos vagy rossz táplálkozást és a mozgásszegény életmódot tartotta a krónikus degeneratív, a szervezetet leépítő betegségek, így a rák, legfőbb okának.

Sajnálatosnak tartotta, hogy az emberek mára elfelejtettek, hogyan viseljek gondját környezetüknek és saját testüknek, amelynek egyedüli és kizárólagos birtokosai és “ hivatásos” gondozói.

Azt vallotta, hogy minden embernek felelősséget kell vállalnia a saját testéért, testi és lelki Egészségének megőrzéséért.

Yogi Bhajan külön programot tanított a krónikus degeneratív betegségek, így a rák megelőzésére és a rákból való felgyógyulás megtámogatására.

Ennek a programnak alappillérét képezi az ún. “tisztító vagy rákellenes légzés” és a meghibásodott szervezetet, mint rendszert újra indító “egyperces légzés”, valamint néhány egyszerűen és könnyen végrehajtható gyakorlatsor és meditáció.

Ezek a jóga gyakorlatok segítenek kiegyensúlyozni a hormonháztartás működését, regeneráljak az idegrendszert, támogatják az immunrendszer működését, felszabadítják a szervezetet a stressz káros hatásai alól, javítják és összehangoljak az egyes szervek, igy a szervezet egészének működését.

Yogi Bhajan célirányos meditációkat tanított, amelyek segítségével elhessegethetjük nyomasztó gondolatainkat, emelhetjük hangulatunkat és javíthatjuk közérzetünk.

Ezeket a tanításokat szedtem egy csokorba, hogy bekerülhessenek öngyógyító “fegyvertárakba” és megtámogathassák a hagyományos orvoslás eszközeit, segíthessek a gyógyulás folyamatát, elsősegélyt nyújthassanak a mindennapi élet kihívásaival szemben.

Az Onkoyoga nem helyettesíti a szakorvosi ellátást, a hagyományos onkológiai kezelést, de annak szerves kiegészítője és segítője lehet.

mor-shani-V-BNenqS1ow-unsplash (1) (1)

Hatása

Csökkenti a stressz szervezetre gyakorolt káros hatásait, elősegíti az ellazulást, így a gyógyító folyamatokat...

Kinek ajánlott

Korlátozások nélkül, szükség eseten személyre szabott módosításokkal minden érdeklődőnek...

natalie-grainger-8uB5kFKWWkk-unsplash (1) (1)

Milyen gyakran?

A megkedvelt és hatásos vagy személyre szabott gyakorlatok végzése napi rendszerességgel javasolt....

Köszönjük, hogy itt vagy:-)

Iratkozz fel, hogy értesíthessünk az újdonságainkról