Rólam

„Szívből remélem, hogy az elsajátított gyakorlatok támogatnak majd Titeket a testi-lelki harmónia kiteljesedése felé vezető úton.”

Bemutatkozom

Dr. Béres Zsuzsanna vagyok, orvosdoktor, pszichiáter és addiktológus szakorvos. jelenleg az oslói egyetem pszichiátriai és addiktológiai szakambulanciáján dolgozom, mint konzulens. Emellett jóga terapeutaként, jógát és meditációt oktatva is segítem a mentális betegségekkel és függőségekkel küzdők tartós gyógyulását. A Yogi Bhajan hagyományait őrző Kundalini Oktató és Kutató Intézet (KRI)-nél szereztem diplomát és Guru Dharamtól tanultam jógamedicinát, jógaterápiát, aki a mai napig is Mesterem, konzulensem, szupervízorom. Tanultam integratív táplálkozástant a Rosenthal Intézetben, ájurvédát és kínai orvoslást.

Az elmúlt években közeli hozzátartozóm érintettségénél fogva tanulmányoztam Yogi Bhajan tanításait a krónikus degeneratív betegségek és a rák megelőzésére és gyógyítására vonatkozóan. Az Összehangolva Alapítvány és Dr. Prezenszky Zsuzsanna meghívására tartottam jóga órákat a Simonton módszerre alapozó csoportoknak, oktattam az Alapítvány által szervezett Pomázi Wattay kastélyban tartott élmenynapon és a Csobánkai Erőforrás Táborban.

DSC_4551 tiny

Ajánlások

Hosszú ideje tart munkakapcsolatunk Béres Zsuzsannával. Öröm és izgalom követni, ahogy hagyományos orvosi tudását hosszú évek óta a jóga ősi tapasztalati tudományával egészíti ki. A daganatos betegséggel érintettek számára csoportjai nagy segítséget jelentenek. Tanításai egyszerűek, magas szinten, mégis természetesen szólnak a „hétköznapi” emberhez. Az átadott technikák, mozgássorok bárki számára könnyen elvégezhetőek, még gyengébb fizikai állapottal is. Óráit a szeretet, az összetartozás, az együttérzés érzése lengi át.

Dr. Prezenszki Zsuzsazsanna

Mindig örömmel várom Zsuzsi jóga óráit. Ilyenkor megszűnik a köztünk lévő földrajzi távolság, úgy sugározza az energiát, hogy érzem, ahogy feltöltődöm és megnyugszom a nyugodt, kedves hangjától. Érzem a figyelmét, a szeretetét, ahogy további gyakorlásra biztat, és a szakmai felkészültségét, ahogy a foglalkozásait felépíti, a gyakorlatokat végzi és elmagyarázza.

Horváth Vilma

Nagyon élvezem a meditációkat a gyakorlatokat! Segítenek koncentrálni,testemet,lelkemet, gondolataimat frissen, egészségben tartani! Nagyon egyszerű mozdulatok, amik egymásra épülve igazán könnyen tanulhatók. Zsuzsa türelmesen mutatja, magyarázza képekkel, szöveges bejegyzésekkel segít! Gyere érezd meg a benned lévő erőt! A felszabaduló energiát a meditációk és gyakorlások után! Amióta rendszeresen gyakorlom a Zsuzsától tanultakat, tudatosabban élem az életemet, megtanított hogyan csendesítsem le a bennem dúló érzéseket!

Tóth Mártonné Icus

Korábbi résztvevők mondták....

A programokra várunk mindenkit aki daganatos betegségekben illetve más krónikus degeneratív betegségekben érintett vagy korábban érintett volt és jogával, meditációval szeretné támogatni a gyógyító folyamatokat, megelőzni a visszaesést.

ksenia-makagonova-qgigPIt5JiE-unsplash (1)

P. Anikó

"Az online tér életünk fontos része lett. Nagyon jó lenne személyesen találkozni és jógázni, de a gyógyulásban minden kapaszkodó számít, és nekem sokat segítenek a technikák."

M. Viola

"Ha magamban össze tudom rendezni a dolgokat, az valahogy a külvilágot is megváltoztatja. A jóga segít, hogy "rendet" teremtsek."

K. Miklós

"Csend volt. És csak azt vettem észre, hogy olyan érzések, gondolatok törnek elő bennem, amikről nem tudom, hol voltak eddig. A felszabadulás érzését hozta, de lesz még dolgom vele."

Köszönjük, hogy itt vagy:-)

Iratkozz fel, hogy értesíthessünk az újdonságainkról